Geschiedenis

We hoeven U waarschijnlijk de volleybalsport niet meer voor te stellen, maar heeft U al kennis gemaakt met volleybalclub Smash Lier?

Ongeveer 30 jaar geleden werden er twee volleybalclubs opgericht in Lier. Wat kleinschalig begint met volleybalplezier onder vrienden en familie groeit langzaam uit tot twee gekende en gerespecteerde clubs. VC Lier beschikt over een uitgebreid aantal seniorenploegen terwijl Daewoo Lier geniet van een degelijke jeugdwerking. De combinatie van deze twee factoren zou beide clubs ontegensprekelijk enkel voordelen opleveren, niet alleen sportief, maar ook financieel en sociaal. In 2005 besluiten de twee volleybalclubs dan ook de handen in elkaar te slaan.

Smash Lier is ondertussen uitgegroeid tot een club met ongeveer 200 actieve leden en 12 competitieploegen. Een verscheidenheid aan seniorenploegen geeft jeugdspelers doorgroeimogelijkheden. Voor de allerkleinsten is er ook onze speeltuinwerking en voor diegene die tussendoor graag een balletje slaan is er onze recreatieploeg. De voorbije jaren vierden we reeds verschillende kampioenenploegen, promoties, bekerfinalisten en bekerwinnaars. Samen met onze leden en vrijwilligers bouwen we aan een toekomst voor onze club.

U ziet beste sportliefhebber, er leeft wat binnen het volleybalgebeuren, en zeker binnen Smash Lier!